Voor meer informatie:
Schoonenberg Glazenier is graag bereid u verder te informeren over alle producten en diensten die wij in huis hebben. In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie van onze ontwerpen en producten.

Glas-in-lood
In samenspraak met uw wensen leveren wij u een nieuw schetsontwerp. Glas-in-lood in uw interieur is weer helemaal van deze tijd. Ook voorzien wij uw en-suite deuren, binnendeuren, boven- en zijlichten van uw eigen glas-in-lood ontwerp. Laat ons een ontwerp voor u maken!

Restauratie/reparatie van Glas-in-lood
Het opnieuw in het lood zetten en/of vervangen van beschadigd (gebrandschilderd) glas van bestaande glas-in-lood ramen wordt vakkundig uitgevoerd in onze werkplaats.

Inbouwen van Glas-in-lood in isolatieglas
Wij plaatsen vakkundig bestaande en nieuwe glas-in-lood ramen tussen isolatieglas. Het resultaat is een ambachtelijk gemaakt raam, dat voldoet aan alle maatstaven van comfortabel wonen en werken. Nieuwbouw woningen worden in jaren 30- stijl gebouwd en voorzien van glas-in-lood in isolatieglas.

Glas op maat
Het meeste glas hebben wij voorraad, van fotolijstjesglas tot aan spiegels en firuurglas, en in de meeste gevallen word het direct voor u op maat gesneden.

Glasdesign
Glas past in elk interieur. Wij leveren deuren, balkon en douche afscheidingen en keuken achterwanden. Wij ontwerpen glazen meubelen zoals tafels, vitrinekasten en spiegels. Ook glasbewerking zoals stralen/matteren en slijpen van diverse glassoorten. U bent ook voor het decoratief verwerken van spiegels en glas bij ons aan het juiste adres. Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom.

Isolatieglas
Wij zijn uw leverancier als het om vlakglas, isolatieglas en voorzetramen gaat. Er zijn meerdere soorten isolatieglas leverbaar welke goedgekeurd zijn volgens de NeN-norm. Deze glassoorten zijn sterk energiebesparend. Wij geven garantie op plaatsen en levering.

Glasbenodigheden
Bij Glasbenodigdheden moet u denken aan een groot assortiment:
Glaslatten
Kitten
PE-band, Kurkjes, Blokjes
Roosters

Alles uit voorraad leverbaar of met korte levertijd.